Wednesday, 4 April 2012

New Blog :')

Assalammualaikum :)
Hi, Niy Blogger baru aku . Blogger lama aku taktahu siapa yang remove. Dua-2 blog dah tade .
Sedih Gila lah. Dalam tuh dah banyak aww luahan yg aku luah kat Blog harian aku tuh.
Sumpah rindu gila kat blog lama :'(
Hmm ,Blog yg baru niy pun Lukman yang tolong buatkan :) Thanks yaa lukman . Hehe ,
Haihh , dahlah blog lama banyak kawan dah Follow . Nty dah tak ingat siapa yg ada blog ouh -,-"
Seriously sedih wokk D; .. Kalo korang dah singgah blog aku .
Rajin-2 lah Klik FOLLOW k? Thankyou kawan :)

3 comments:

  1. cuba awk try bukak ag skali blog awk tu..coz sye pon jd cam tu gak dlu...tp lpas google mintak msok kan num phone n dorg antar kod kat phone sye,,bru sye bolehh bukak balik blog...kwn sye pon da jmpe balik blog sye uwhh if tk,,dia asyik ckp blog sye da kne remove n tk wujud

    ReplyDelete
  2. Saya dah try check tady . Tpy tak bole pun ? Awak tahu tak nak buat mcm mana ? Bole tolong saya ? Btw, thanks yee wak ? Saya hargai :D

    ReplyDelete
  3. my <3 ..
    ur blog . so cute like u ..
    hehe

    ReplyDelete